Välj en sida

Vid det här laget har det nog inte undgått någon att den nya EU-förordningen General Data Protection Regulation, ofta förkortad GDPR, börjar tillämpas den 25 maj. Dataskyddsförordningen – som den heter på svenska – ersätter den nuvarande personuppgiftslagen och reglerar hur företag, organisationer och myndigheter får hantera personlig data. Syftet med de nya reglerna är att säkerställa att personuppgifter hanteras på ett säkert och transparent sätt som ger dig som privatperson kontroll över dina uppgifter.

Vi på Föräldraalliansen Sverige vill med anledning av GDPR informera dig om hur vi hanterar dina personuppgifter. I vår integritetsskyddspolicy hittar du all information om hur vi behandlar dina personuppgifter exempelvis i samband med att du blir enskild medlem, anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller på annat sätt har kontakt med oss. Vår förhoppning är att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss.

Ta gärna del av vår integritetspolicy här.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar. Om du redan nu vet att du inte längre vill ha kvar dina uppgifter hos oss ber vi dig kontakta oss på  webmaster@foraldraalliansen.nu

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng