Välj en sida

Från en dag till en annan har gymnasieskolor och komvux tvingats ställa om till digital distansundervisning. Vår enkätundersökning visar att många lyckas hantera situationen bra.

– Det är inte utan att man känner en stor beundran för lärarnas förmåga att på så kort tid ställa om undervisningen, säger Skolverkets generaldirektör Peter Fredriksson.

Skolverket har hämtat in information från ett hundratal skolchefer och rektorer. Från stora friskolekoncerner till olika huvudmän för gymnasier i allt från små landsortskommuner till stora städer runt om i Sverige. Allt för att skapa oss en bild av läget just nu. Nulägesbilden är inte heltäckande och svarar inte på hur det ser ut i alla landets skolor men svaren ger en överlag positiv bild av läget.

Läs mer på Skolverket

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng